Tietoja meistä

Arvoisa asiakas,

Huolehdimme, että kamppailulajien harrastajana saat meiltä aina turvalliset ja laadukkaat kamppailuvarusteet.

Tuotteemme ovat saaneet CE:n turvaluokituksen, minkä vuoksi niitä on turvallista hankkia.

Maahantuomamme suojat ovat virallisesti hyväksytyt mm. karateen (WKF), judoon (IJF), WTF- ja ITF taekwondoon, nyrkkeilyyn (AIBA) sekä potkunyrkkeilyyn (WAKO).

Yrityksemme on erikoistunut laadukkaisiin tuotteisiin sekä varmoihin ja nopeisiin toimituksiin. Asiakkaitamme ovat Suomessa olevat yksityiset henkilöt, yritykset, yhdistykset sekä seurat.

Liikeideamme peruslähtökohtia ovat:

1. Laadukkaat tuotteet

Keskitymme tavarakauppaan tarjoten ratkaisuja kamppailijoiden tarpeisiin. Panostamme jatkuvasti huippulaadukkaan tuotevalikoimamme laajentamiseen keskittyen tunnettuihin tuotemerkkeihin.

2. Turvalliset ja nopeat toimitukset

Käyttämämme saumaton toimituslogistiikka takaa sen, että tuotteet lähtevät arkipäivisin saman tien tilauksesta toimitukseen, ollen asiakkaan määrittelemässä osoitteessa 1-3 vuorokaudessa riippuen pitkälti toimitustavan valinnasta.

3. Reilu ja selkeä hinnoittelupolitiikka

Emme myy uusia tuotteita näennäisillä 50% alennuksilla, emmekä väitä toimittavamme tilauksia perille ilmaiseksi piilottamalla yhteistyökumppanimme toimitusmaksuja tuotehintoihimme. Me hinnoittelemme sekä tuotteet että palvelut kustannusperusteisesti, ja huolehdimme kilpailukyvystämme sillä, että jaamme tehokkaan logistiikkamme edut asiakkaidemme kanssa.

4. Palvelukyky

Teemme jatkuvaa yhteistyötä valmistajien, tavarantoimittajiemme kuin muidenkin yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaaksemme, että tuotteidemme laatu on kunnossa ja palvelumme teho huippuluokkaa. Ohjaamme tuotetarjontaamme asiakkaidemme antaman palautteen ja toiveiden perusteella, sekä varmistamme toimituskykymme ja ylivoimaisen hintalaatusuhteemme toimimalla vain luotettavien ja vahvojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Taustajoukkomme vuosikymmenten kokemus kamppailulajeista takaa asiakkaillemme aina turvallisen ja parhaan valinnan.