Toimitusehdot

Postitustapa

Käytämme lähetystemme toimittamiseen Postia. Tuotteet annetaan Postin kuljetettavaksi, joka toimittaa ne asiakkaan valitseman vaihtoehdon mukaisesti (Business day 14 tai Economy 16). Asiakkaan valitessa Business day 14 -vaihtoehdon, paketti toimitetaan asiakkaan tilauksensa yhteydessä antamaan toimitusosoitteeseen. Mikäli asiakasta ei tavoiteta, jättää Posti toimitusosoitteeseen saapumisilmoituksen ja paketti on noudettavissa lähimmästä postitoimipaikasta. Asiakkaan valitessa Economy 16 -vaihtoehdon, paketti toimitetaan suoraan lähimpään postitoimipaikkaan, mistä se on asiakkaan noudettavissa saapumisilmoitusta vastaan.

Lähetysten seuranta

Osoitteessa: www.posti.fi

Posti- ja pakkauskulut

Lähetyskulut kaikissa tilauksissa: Nouto Postista 9.90 €, Postin toimitus kotiin tai työpaikalle 14.90 €.

Toimituskulut siis enintään 14,90 €. Yli 150 € tilauksesta maksamme toimituskulut!

Myyntialue

Kamppailija toimittaa verkkokaupassa myytäviä tuotteita ainoastaan Suomen alueella, eikä toimita tilauksia muihin maihin.

Toimitusaika

Arkipäivisin ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset annetaan yleensä Itellan toimitettavaksi vielä saman päivän aikana. Mikäli tilaus tapahtuu tämän jälkeen, tuotteet annetaan Postin kuljetettavaksi seuraavana arkipäivänä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.

Kuljetusvahingon sattuessa

Kamppailija varmistaa aina tuotteen eheyden pakkausvaiheessa. Mutta toimitusketjussa saattaa joskus sattua vahinkoja, ja tämän takia asiakkaan on hyvä tarkistaa jo pakettia vastaanottaessaan paketin kunto ja epäilysten herätessä myös avata paketti mahdollisten tuotevaurioiden varalta. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, vaadi siitä saman tien postikonttorilta vahinkoilmoitus mahdollisen tuotevahingon varalta. Jos tuote osoittautuu vahingoittuneeksi, ota myös yhteys Kamppailijan asiakaspalveluun, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info(at)kamppailija.fi tai puhelimella numerosta 0400-422 077. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (lisää kohdassa vaihto- ja palautusoikeus).

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Verkkokauppasäännösten muutoksen myötä 13.6.2014 alkaen ja siitä eteenpäin asiakkaalla on jatkossa velvollisuus ilmoittaa peruutuksesta verkkokauppiaalle ennen palautuksen tekemistä eikä palautus ole automaattisesti asiakkaalle ilmainen. Ilmoitusaika on 14 päivää lähetyksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on tehtävä palautus 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Mahdollisissa palautustapauksissa ota siis aina ensin yhteyttä meihin niin sovimme palautuksen tapauskohtaisesti molempien osapuolien kannalta reilusti. 

Tarjous ja/tai poistotuotteissa ei palautusoikeutta. 

Kamppailija ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

13.6.2014 voimaan tulevan uuden lakisäännöksen mukaan, veloitamme palautuksista koituvat kustannukset asiakkalta mikäli tuotetta ei ole koskaan noudettu ja se palautuu meille Postin kautta automaattisesti.

Takuuehdot

Kamppailija -verkkokaupan tuotteilla on täydelliset valmistajan ja/tai maahantuojan myöntämät takuuehdot. Takuuajat ja -ehdot vaihtelevat tuotteittain (mahdolliset tuotekohtaiset takuuajat on ilmoitettu tuotetiedoissa verkkokaupassa).

Tuotteita on käytettävä asianmukaisesti, sillä takuu korvaa vain materiaalivirheet ja normaalikäytössä syntyneet viat.

Kamppailija maksaa lähetyskulut vain jos pakkaus on lähetetty Suomesta ja siitä on ennakkoon sovittu Kamppailijan kanssa, ja pidätämme oikeuden vaatia kuluja jos takuuehdot eivät jostakin Kamppailijasta riippumattomista syistä täyty. Liitä mukaan mahdollisimman tarkka selvitys viasta.

Epäselvissä tilanteissa voit ottaa yhteyttä meihin, neuvomme tuotteen takuuseen liittyvissä asioissa ja pyrimme aina löytämään tilanteeseen parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info(at)kamppailija.fi
- Puhelimella numerosta 0400-422 077